SNIPPERFILMS 0 – 4 MINUTEN

Snipperfilms zijn hele korte films voor sociale media en websites.


Poli Heerhugowaard
thumbnail wfghIMG_0596 opdr: Ziekenhuis WFGH
0’32 zonder geluid!
Bettina Weller ontwerpt
HW10-Bettina-16x9 opdr: Jim en Joy
3’53
Wil Wijers schildert
thumbnail wil wijers 3 opdr: voor senioren
0’39
Profvoetballer Robert Muhren
thumbnail-robert-muhren-fil opdr: SV Ilpendam
2’46
Playing for Success
PEC-Zwolle-speelt-IMG_6537 opdr: Playing for Success
Bijles in voetbalstadion
2’35        
Grappige promo
apenfilm 2014-02-24 om 09.51.29 opdr: politieke partij
1’22

Snipperfilms
Dit zijn films, die je op sociale media kunt zetten. Heb je iets bijzonders in je bedrijf? Een bijeenkomst? Een evenement? Of wil je even iets moois laten zien? Bestel dan een snipperfilm.
Maar een paar beelden nodig: Die maken we al vanaf 100 euro (ex btw) en je mag ze overal op gebruiken, ook op je website.

Internetkijkers
De meeste promo’s, eventfilms en voorlichtingsfilms zijn kort tegenwoordig. Een internetkijker kijkt namelijk korte films. En sociale media en internet zijn de meest gebruikte middelen op het moment om promotie te maken. Met een film richt je je dan op aandacht krijgen van deze kijker. Kort kan ook nog op heel veel manieren. Je kan kort een visuele impressie geven om aan te geven hoe het bij jouw event of bedrijf of organisatie gaat? Of je trekt kijkers met grappige film. Deze keus wordt vaak gemaakt als je wilt dat kijkers het aan elkaar doorgeven als een viral. Deze film zal vaak bekeken worden en je krijgt een korte hoos van aandacht. Wil je een serieuzere boodschap geven, dan kan je de mozaiekvorm (meer beelden in een kader) of de clipachtige commercial met voice-over gebruiken. De kijker krijgt dan sfeer uit de beelden en informatie uit de voice over.